Mijn naam is Erwin Schenzel.

Sinds 1983 ben ik werkzaam in de zorg. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij hoofdzakelijk bezig gehouden met de zorg en ondersteuning aan de ouder wordende mens.

Gedurende mijn loopbaan heb ik mij hoofdzakelijk bezig gehouden met de zorg en ondersteuning aan de ouder wordende mens. Ik heb gewerkt in verschillende verpleeghuizen en binnen instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vanaf de start van mijn loopbaan heb ik verschillende opleidingen gevolgd: Ziekenverzorging (VIG), MBO-IW (SPW), HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met de aantekening Gerontisch Werk, HBO-Verpleegkunde, Hogere Management Zorg en Welzijn, Verandermanagement en Zorgconsulent Palliatieve Zorg.

In de zorg heb ik verscheidene functies vervuld: Ziekenverzorgende, Groepsbegeleider, Teamleider psychogeriatrie, Afdelingshoofd psychogeriatrie, Maatschappelijk werker in het verpleeghuis, Clusterhoofd kleinschalig wonen voor verpleeghuisbewoners, Locatiemanager (senior) binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, Implementatiemanager Belevingsgerichte Zorg en coördinator/ Consulent Palliatieve Zorg.

Doordat ik veel gedaan heb binnen verschillende sectoren van de ouderenzorg en bij verschillende organisaties in dienst ben geweest, heb ik een brede kijk op de ouderenzorg ontwikkeld. Mijn expertise ligt in de reguliere ouderenzorg en de zorg aan de ouder wordende mens met een (verstandelijke) beperking. Belangrijke onderwerpen waar ik mij in heb bekwaamd zijn wonen, zorg en welzijn, met als specifieke aandachtsgebieden Belevingsgerichte Zorg, Dementie, Geronto-Psychiatrie en Palliatieve Zorg.